x
Acest site folosește cookie-uri Acceptați cookie-uri

Intrebări frecvente

Intrebări frecvente

Ce servicii de curățenie oferiți?

Oferim o gamă variată de servicii de curățenie, cum ar fi curățenie generală, curățenie de birouri, curățenie de apartamente, curățenie de geamuri și multe altele.

Cât costă serviciile de curățenie?

Costul serviciilor de curățenie variază în funcție de dimensiunea spațiului, tipul serviciului solicitat și frecvența cu care doriți să fie efectuate curățeniile. Pentru un preț exact, vă rugăm să ne contactați pentru a primi o estimare.

De câte ori pe săptămână trebuie să solicitez serviciile de curățenie?

Frecvența curățeniei depinde de nevoile dvs. și de nivelul de trafic din spațiul dumneavoastră. În general, recomandăm cel puțin o curățenie săptămânală pentru a menține un mediu curat și igienic.

Ce metode de plată acceptați?

Acceptăm mai multe metode de plată, inclusiv numerar, card de credit/debit și transfer bancar. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate despre opțiunile de plată disponibile.

Aveți asigurare de răspundere civilă pentru serviciile dvs.?

Da, avem asigurare de răspundere civilă pentru a vă asigura că sunteți protejat împotriva oricăror daune sau pierderi care pot surveni în timpul serviciilor noastre de curățenie.

Cum veți asigura că angajații dvs. sunt de încredere?

Toți angajații noștri sunt verificați în prealabil, supuși unor verificări de antecedente și urmează un proces riguros de selecție și instruire. Asigurăm, de asemenea, supervizarea adecvată a angajaților noștri pentru a ne asigura că efectuează munca în mod profesionist.

Care sunt orele dvs. de program?

Suntem disponibili pentru programări în funcție de programul dvs. și putem oferi servicii de curățenie și în weekend-uri sau după orele de program.

Aveți nevoie de acces la apa sau electricitatea mea?

Da, avem nevoie de acces la apă și electricitate pentru a efectua serviciile noastre de curățenie în mod eficient.

Aveți nevoie de echipament de curățenie sau produse de curățare de la mine?

Nu, noi aducem propriile noastre echipamente și produse de curățare pentru a efectua serviciile noastre de curățenie.

Cât timp va dura o curățenie obișnuită?

Durata unei curțenii obișnuite depinde de dimensiunea și starea spațiului, precum și de tipul serviciului solicitat. În general, o curățenie obișnuită poate dura între 1-3 ore.

Ce înseamnă curățenie de întreținere și cum diferă de o curățenie generală?

Curățenia de întreținere se referă la o curățenie regulată efectuată la un anumit interval de timp, în timp ce curățenia generală se referă la o curățenie mai detaliată și mai intensivă efectuată la un moment dat pentru a aduce spațiul la o stare curată și igienică.

Ați putea oferi servicii de curățenie după o petrecere sau eveniment special?

Da, putem oferi servicii de curățenie după o petrecere sau un eveniment special pentru a vă ajuta să readuceți spațiul la starea sa inițială.

Ce trebuie să fac înainte de a veni echipa dvs. de curățenie?

Nu trebuie să faceți nimic în special, însă este util să eliminați orice obiecte personale sau alte obstacole care ar putea împiedica echipa noastră să efectueze curățenia în mod eficient.

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de serviciile dvs. de curățenie?

Dacă nu sunteți mulțumit de serviciile noastre de curățenie, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a remedia situația.

Cum se face programarea serviciilor de curățenie?

Programarea serviciilor de curățenie se face fie prin telefon, e-mail sau prin intermediul site-ului nostru web. Contactați-ne pentru a face o programare.

Ați putea oferi servicii de curățenie personalizate, în funcție de nevoile mele specifice?

Da, putem personaliza serviciile noastre de curățenie în funcție de nevoile dvs. specifice. Contactați-ne pentru a discuta despre cerințele dvs. de curățenie.

Ce se întâmplă dacă un obiect sau o suprafață se deteriorează în timpul curățeniei?

Dacă un obiect sau o suprafață se deteriorează în timpul serviciilor noastre de curățenie, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a remedia situația și pentru a stabili o soluție adecvată.

Cum veți proteja confidențialitatea și siguranța informațiilor mele personale?

Protejarea confidențialității și siguranței informațiilor dvs. personale este o prioritate pentru noi. Toți angajații noștri sunt instruiți să respecte confidențialitatea clienților noștri și toate informațiile dvs. personale sunt stocate într-un mod sigur și confidențial.

Ce se întâmplă dacă am nevoie să anulez programarea serviciilor de curățenie?

Dacă aveți nevoie să anulați programarea serviciilor de curățenie, vă rugăm să ne contactați cu cel puțin 24 de ore înainte de programarea stabilită pentru a evita o taxă de anulare.