FRESH START este o firmă de curățenie ce oferă servicii adaptate nevoilor reale ale beneficiarilor. Serviciile noastre sunt destinate atât segmentului rezidenţial – case; vile; apartamente; blocuri locative, precum şi celui nerezidenţial – oficii, spaţii comerciale şi industriale.
Tindem să fim cei mai buni din domeniu, de aceea lucrăm pe principiul “Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”, iar pentru a asigura calitatea, eficienţa şi ritmul rapid de lucru, folosim echipament profesional şi soluţii chimice de la cei mai buni producători.

Misiune. Dorim să dezvoltăm un sistem de curăţenie profesionist şi loial, să înţelegem nevoile clienţilor noştri şi să contribuim la sporirea calităţii vieţii lor.
Viziunea noastră este să fim compania de curăţenie preferată din RM, bazată pe relaţii solide, de încredere şi de lungă durată cu clienţii, angajaţii şi partenerii noştri.

Valori:

+ Integritate și profesionalism

 Suntem oneşti, deschişi şi facem lucrurile aşa cum ne-am dori să le facă cineva pentru noi. Ne ţinem de cuvânt şi nu ne luăm angajamente pe care nu le putem onora .

+ Respect

Ne respecăm unii pe alţii, ne recunoaştem punctele forte, dar şi oportunităţile. Îi tratăm pe alţii aşa cum ne dorim ca ceilalţi să ne trateze pe noi. Apreciem varietatea de idei şi pe cei care sunt diferiţi de noi, dar cu un simţ înalt al moralităţii.

+ Inovaţie

Suntem dornici de a afla lucruri noi, de aceea învăţăm repede. Învăţăm din experienţele noastre şi ne recunoaştem greşelile. Suntem deschişi pentru inovaţii şi schimb de bune practici.

+ Simplitate și responsabilitate

Suntem atenţi la modul în care ne executăm sarcinile şi încercăm să fim flexibili în relaţia cu clienţii. Punem accent pe simplitate, accesibilitate şi confort. Lucrăm eficient şi nu irosim resursele.